مجموعه  ارمغان آریایی شما را به خرید بهترین محصولات انواع گز، پولكي، نبات اصفهان و برنج لرستان دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش گز آردی مغز دار بدون واسطه

آنچه در این مقاله می خوانید...

آشنایی با انواع گز آردی مغز دارطرز تهیه گز آردی مغز دار

گز این شیرینی لذیذ و خوش طعم اصفهان غالبا به صورت آردی و لقمه ای در کیفیت های مختلف تولید و روانه بازار فروش می شود. تولیدکنندگان گز آردی مغز دار برای فروش بیشتر تولیدات خود‌ اقدام به فروش مستقیم و بدون واسطه این محصول در پایین ترین قیمت می کنند. فروش گز آردی توسط نمایندگی فروش این محصول به صورت عمده فروشی یا فروش جزئی صورت می گیرد.

فروش گز آردی مغز دار بدون واسطه

آشنایی با انواع گز آردی مغز دار

آشنایی با انواع گز آردی مغز دار تولیدکنندگان گز آردی در اصفهان این محصول را با کیفیت های مختلف تولید کرده و در بسته بندی های ‌متفاوت به بازار فروش ارائه می دهند.

کیفیت این محصول بستگی به کیفیت مواد اولیه بکار رفته شده در آن دارد. همچنین نوع مغزی که در این محصول استفاده می شود و میزان و درصد مغز مورد استفاده در کیفیت و قیمت گز آردی مغز دار نقش بسزایی دارد.

این محصول را می توان بر اساس نوع مغز بکار رفته شده در آن تقسیم بندی کرد. گز آردی پسته ای یا بادامی و ترکیب این دو مغز همچنین گز آردی گردویی و فندقی از انواع گز آردی مغز دار هستند. برخی از تولیدکنندگان این محصول از انواع طعم دهنده ها مانند نارگیل و زنجبیل نیز در تهیه گز آردی استفاده می کنند.

طرز تهیه گز آردی مغز دار

طرز تهیه گز آردی مغز دار طرز تهیه گز آردی و لقمه ای تقریبا یکسان است. اگر چه تهیه این محصول نیاز به مهارت خاصی دارد، اما با چند بار درست کردن می توانید انواع گز آردی را با بالاترین کیفیت در منزل تهیه کنید.

استفاده از گلوکز مایع، شکر، سفیده تخم مرغ، گلاب یا عرق بیدمشک و انواع مغزها طعم و مزه لذیذی به این محصول داده است. برخی از تولیدکنندگان به جای شکر از شیره گز انگبین، شیر خشت یا ترنجبین استفاده می کنند. گز تهیه شده با این مواد محصولی منحصر به فردو بسیار ترد در عین حال نرم می باشد.

برای تهیه گز آردی ابتدا شکر و‌ گلاب  را روی حرارت ملایم گذاشته تا جوش بیاید. سفیده تخم مرغ را درحدی می زنیم که پف کرده و بالا بیاید. گلوکز را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب به هم زده و به گلاب و شکر در حال جوش اضافه می کنیم.

وقتی مایع تا حدودی قوام آمد و سفت شد مغز ها را اضافه کرده حرارت را خاموش می کنیم. صبر کرده تا مواد قدری سرد شوند، سپس مقداری آرد در کف ظرف مورد نظر ریخته و مواد سرد شده گز را با قاشق روی آردها به صورت قطعات مختلف گذاشته تا کاملا خود را بگیرد. گز آماده شده در آرد را درون یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شود.

حسین جوادی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه  ارمغان آریایی شما را به خرید بهترین محصولات انواع گز، پولكي، نبات اصفهان و برنج لرستان دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید